Publicitat
Publicitat

Tecnologia

La nova tauleta electrònica de Samsung es podrà vendre fora d'Alemanya

El jutge ha aixecat el veto a l'empresa matriu de Samsung amb base a Corea del Sud, però manté la prohibició contra la filial de la companyia sud-coreana a Alemanya. La vista definitiva sobre el litigi de patents se celebrarà el pròxim 25 d'agost

Samsung ha aconseguit que la petició d'Apple perquè es prohibeixi la distribució de la tauleta electrònica Galaxy 10.1 del gegant sud-coreà a Europa sigui revocada. L'ordre del tribunal de Düsseldorf només serà aplicable a les fronteres alemanyes.

La setmana passada aquest tribunal alemany va emetre una ordre judicial per frenar les vendes del nou tablet de Samsung a tot el mercat europeu, basant-se en un seguit de demandes d'Apple segons les quals la sud-coreana hauria copiat el disseny i algunes funcionalitats de l'iPhone i l'iPad per als seus dispositius. 

El jutge ha aixecat aquest dimecres la prohibició a l'empresa matriu de Samsung amb base a Corea del Sud, però manté la decisió presa el passat 9 d'agost contra la filial de la companyia sud-coreana a Alemanya, a l'espera de prendre una decisió final a la vista definitiva sobre el litigi de patents que se celebrarà el pròxim 25 d'agost.

Postveritat

Més continguts de

Postveritat
PUBLICITAT
PUBLICITAT