Publicitat
Publicitat

tecnologia

Samsung no podrà vendre el Galaxy Tab 10.1 a Alemanya

El tribunal de Dusseldorf dóna la raó a Apple en el conflicte de patents que manté amb la companyia sud-coreana i prohibeix la comercialització de tauleta electrònica en territori alemany

El tribunal alemany de Dusseldorf ha decidit prohibir la comercialització del Galaxy Tab 10.1 de Samsung en territori alemany. La sentència posa punt i final a un dels episodis oberts en el llarg conflicte de patents entre la companyia nord-americana Apple i la sud-coreana Samsung, que encara manté alguns processos legals oberts a altres països de la Unió Europea, als Estats Units i Austràlia.

A principis d'abril, Apple va acusar Samsung d'haver copiat el disseny i el funcionament dels dispositius iPhone i iPad per aplicar-los a telèfons intel·ligents i tauletes electròniques de la seva marca. La resposta de la sud-coreana no es va fer esperar, que va acusar la companyia de Jobs d'haver plagiat algunes idees del seu programari. Tres mesos després, a principis d'agost, Apple aconseguia que el Tribunal de Dusseldorf prohibís provisionalment la venda del dispositiu de Samsung a Alemanya, després de rectificar una ordre judicial prèvia que en prohibia la distribució a tot el territori europeu. La sentència definitiva arriba aquest divendres, i suposa un cop dur per la firma asiàtica, que ara haurà d'intentar aconseguir noves patents per mitjà de compres o adquisicions d'empreses. Els advocats d'Apple han basat la defensa en la demostració que les tauletes electròniques coreanes copien diverses patents de l'iPad i l'iPhone, i el mateix tribunal de Dusseldorf va obligar a retirar el passat cap de setmana el Galaxy Tab 7.7 de la fira IFA de Berlín.

Més continguts de

PUBLICITAT
PUBLICITAT