'Sherlock' (i Moriarty?) torna l'1 de gener

La sèrie torna a la BBC després d'una llarga espera amb 3 nous capítols

L'any 2017 arribarà acompanyat de nous capítols de 'Sherlock'. La BBC ha tornat a escollir l'1 de gener com a data d'estrena de la quarta temporada de la sèrie protagonitzada pel famós detectiu (interpretat per Benedict Cumberbatch), que igual que les anteriors constarà de 3 episodis. La ficció, doncs, reapareixerà un any després de  l'especial ambientat a l'època victoriana que es va estrenar el primer dia del 2016, però quan ja fa 3 anys que es va emetre la tercera temporada completa de la sèrie.

La televisió pública britànica també ha confirmat el títol del primer capítol de la nova temporada, 'The six thatchers' [Els sis ensostradors], i ha avançat un tràiler dels nous episodis, que comencen amb la imatge de l'arxienemic de Sherlock Holmes, James Moriarty ( Andrew Scott) –que aparentment s'havia suïcidat al final de la segona temporada–, preguntant als espectadors si l'han trobat a faltar. Després de la resurrecció del personatge principal, doncs, ara podria ser ell qui retornés de la mort.

En qualsevol cas, Sherlock i Watson ( Martin Freeman) s'hauran d'enfrontar també a un nou rival, Culverton Smith, interpretat per Toby Jones. "Tot el que saben es posarà a prova. Tothom que coneixen està amenaçat", diu el tràiler de la temporada, en què el detectiu privat sembla superat per les circumstàncies.

A Espanya, 'Sherlock' forma part del catàleg de Netflix, que encara no ha anunciat quan estrenarà les noves entregues. La sèrie té confirmada ja una cinquena temporada.