REFERENT ADOLESCENT
Mèdia 10/05/2011

'Super Pop' deixa d'editar-se en paper

à.g.m.
1 min

Barcelona.La revista quinzenal Super Pop va editar ahir el seu últim número en paper, després de 35 anys d'història deixant constància de les successives onades d'ídols adolescents. Segons ha explicat a l'ARA la directora, Eva Moreno, la capçalera seguirà ara a internet. "Els continguts i la filosofia seran idèntics, però ens hem hagut d'adaptar als nous temps, perquè nosaltres ens adrecem als joves", ha explicat.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

La publicació, editada per Mahe des de Barcelona, tindrà a la xarxa periodicitat setmanal i els seus continguts seran gratuïts. De tota manera, l'editora no descarta tornar ocasionalment al paper per a números especials dedicats de manera monogràfica a algun personatge concret. Els canvis comportaran també una redimensió de la redacció, tot i que les fonts de l'editorial no han volgut precisar quina és l'afectació de la plantilla.

Segons dades del Baròmetre (a partir d'enquestes a majors de 14 anys), la revista tenia 50.000 lectors a Catalunya, la qual cosa la situava en el número 23 del rànquing de publicacions setmanals i quinzenals (o la número 14 si només es compten les capçaleres de pagament).

stats