Televisió

TVE tanca el polèmic 'Entre todos' i recol·locarà Toñi Moreno

Ho ha comunicat el nou director de la cadena, José Ramón Díez, al consell d'administració

El nou director de TVE, José Ramón Díez, ha decidit ja el seu primer canvi rellevant a la graella: la supressió del polèmic programa 'Entre todos', un espai solidari on espectadors podien fer donacions a problemes personals exposats per ciutadans. L'espai, presentat per Toñi Moreno, havia recollit una bona col·lecció de crítiques, incloses la de l'Associació Estatal de Directores i Gerents de Serveis Socials, que va demanar a la Fiscalia la seva intervenció perquè el programa feia servir menors i ho considerava, per tant, mendicitat infantil. El PSOE havia demanat també la retirada del programa, ja al febrer.

A l'allau de crítiques ( algunes per les sortides de to de la seva presentadora) cal sumar-hi unes dades d'audiències menys que discretes. El format es movia a l'entorn d'un 7% de quota de pantalla a nivell espanyol. A Catalunya, el seguien 106.000 persones de mitjana, un 6,5% dels que a aquella hora miraven la televisió.

La supressió del programa, però, no comportarà l'acomiadament de Moreno, que properament s'implicarà en un nou projecte a la televisió pública espanyola per a la franja de la tarda, segons ha confirmat l'ARA.

Més continguts de