Publicitat
Publicitat

Telecinco estrena 'Los Kennedy' aquest dimecres

Per la pressió de la família, la cadena de Mediaset explica que aquesta ficció va estar a punt de "no ser emesa als EUA"

Els secrets de la dinastia política dels Kennedy arriben a Espanya amb la minisèrie que porta el seu nom, amb vuit capítols que emetrà a partir de demà Telecinco i en què es barregen la ficció i els esdeveniments històrics.

Aquesta minisèrie històrica, estrenada a Espanya al gener a Canal Plus, ha sigut guardonada amb quatre premis Emmy a millor actor protagonista –per la interpretació de Greg Kinnear en el paper de John Fitzgerald Kennedy–, millor maquillatge, millor perruqueria i millor edició de so del 2011.

Completen el repartiment Katie Holmes, que interpreta Jacqueline Kennedy, Tom Wilkinson, com a pare del president, i Barry Pepper en el paper de Robert Kennedy, successor polític després del magnicidi del seu germà. Destaquen també les aparicions de Diana Hardcastle i Kristin Booth, que fan de Rose i Ethel Kennedy, respectivament.

John Casser, guardonat amb un Emmy a la millor direcció per la sèrie '24', és el director d'aquesta ficció que relata els èxits, fracassos, amors i traïcions d'aquesta família. La sèrie compta, a més, amb dues intervencions clau en la trama: la de Charlotte Sullivan en el paper de Marilyn Monroe, que interpreta el mític 'Aniversari feliç' per al president, i Chris Diamantopoulos com a Frank Sinatra, que mostra obertament el seu suport a John Fitzgerald Kennedy i que es veurà involucrat en algun dels assumptes tèrbols del seu pare.

La seva estrena als Estats Units l'any passat no va estar exempta de polèmica, després de la cancel·lació de la seva emissió a History Channel, que finalment va adquirir Reelz Channel, un operador que amb només quatre anys al mercat va aconseguir una audiència d'1,9 milions d'espectadors.

Aquesta ficció internacional està esquitxada d'altres esdeveniments històrics com la invasió de badia de Cochinos, la crisi dels míssils de Cuba, l'alçament del mur de Berlín o la consolidació del moviment pels drets civils. La sèrie, produïda per Muse Entertainment en associació amb Asylum Entertainment, va ser rodada al Canadà el 2011.


Postveritat

Etiquetes

Més continguts de

Postveritat
PUBLICITAT
PUBLICITAT