Telecinco prepara el drama familiar 'Vivir sin permiso'

La filmació es farà a principis d’estiu, a Galícia, amb cares conegudes com les dels actors d''El Príncipe' José Coronado i Álex González

Mediaset ha donat el vistiplau per començar a rodar Vivir sin permiso, una sèrie nova que s’emetrà a Telecinco. La filmació es farà a principis d’estiu, a Galícia, amb cares conegudes com les dels actors d’ El Príncipe José Coronado i Álex González, que aquesta vegada faran d’antagonistes.

Aquest drama familiar, combinat amb elements violents propis del thriller, es tracta de la primera ficció d’Alea Media, la productora d’Aitor Gabilondo, que també n’és el creador. La producció parteix de la idea original de l’escriptor Manuel Rivas, autor, entre d’altres, de La lengua de las mariposas.

Vivir sin permiso gira al voltant d’una nissaga de narcotraficants en què el patriarca, Nemo Bandeira, acaba de descobrir que té Alzheimer. A causa d’això, començarà un procés per escollir el seu successor, però l’elecció només inclourà els seus dos fills legítims, que no han mostrat mai cap interès pel negoci familiar. Quan se n’assabenta, el seu fillol, l’advocat Mario Mendoza, que sempre ha estat al seu costat Bandeira, intentarà usurpar-li el tron.

Més continguts de