COMUNICACIÓ

'The Economist' defineix Rajoy com “l'home que no té res a dir”

El setmanari britànic analitza la situació econòmica espanyola i l'estratègia del PP de cara a les eleccions generals anticipades, i es pregunta si "hi ha algú que vulgui comandar aquest país"

El setmanari britànic The Economist repassa la situació de l'economia espanyola i l'estratègia del PP de cara a les eleccions generals avançades i es pregunta: “Hi ha algú que vulgui comandar aquest país?”. A l'hora de definir qui previsiblement serà el pròxim ocupant de la Moncloa, la publicació defineix, en un peu de foto, el líder dels populars, Mariano Rajoy, com “l'home que no té res a dir”.

L'article explica que Zapatero s'ha convertit en un president “impopular” i que el seu successor al PSOE, Rubalcaba, “no té possibilitats reals de guanyar”. Recorda llavors que Rajoy va anunciar que no faria retallades socials, una estratègia que es defineix com a “austeritat sense dolor”. Aquesta estratègia farà que Rajoy s'hagi d'enfrontar a un dilema, segons la publicació: “Per guanyar vots ha de semblar moderat, però per guanyar-se el respecte dels mercats i de Brussel·les ha de semblar sever”.

Més continguts de