Publicitat
Publicitat

RECULL DE PORTADES

"Torres exigeix 10 milions per no perjudicar la monarquia", a la portada d''El Mundo'

Els diaris obren l'edició d'aquest dilluns amb la victòria del socialista François Hollande a França

El diari ' El Mundo' obre l'edició d'aquest dilluns amb una nova filtració del cas Urdangarin. Concretament, afirma que "Torres exigeix 10 milions per no perjudicar la monarquia". A més, afegeix que l'exsoci d'Urdangarin també li reclama una "feina estable" i un milió d'euros pel cost de l'advocat.

La victòria del socialista François Hollande a les presidencials franceses és el titular d'obertura a tots els diaris.

' El País ' es presenta amb un Hollande que "impulsa una altra Europa", i afegeix que la victòria del socialista inicia un nou cicle per a l'esquerra i obre la porta a un discurs diferent sobre el creixement a la UE.

'El Mundo' i 'Abc' fan titulars similars, i diuen: "La victòria d'Hollande obre la porta a la incertesa a Europa" i "Victòria d'Hollande, incertesa a Europa", respectivament.

Per la seva banda, ' La Razón' fa un joc de paraules amb un "Merko-zy" que marxa i un "Merko-llande" de color vermell que arriba. El diari no oblida el perdedor de les eleccions, Nicolas Sarkozy, que apareix saludant des de dins d'un cotxe. De les eleccions gregues, diu que el país "es radicalitza".

A la premsa catalana, les eleccions franceses també copen els titulars d'obertura. 

' El Periódico ' titula: "França gira a l'esquerra". Sobre els comicis legislatius grecs, diu: "Grècia s'enreda". En clau de política catalana, diu que Sánchez-Camacho alerta dels "falsos messies del pacte fiscal". 

'La Vanguardia ' diu: "França elegeix Hollande", i afegeix que els plans d'austeritat de Merkel perden suport a Europa.

L' ARA opta per una frase del discurs del nou president francès, i titula: "'Construiré l'Europa del creixement'".

'El Punt Avui' sentencia: "Guanya Hollande".

Postveritat

Etiquetes

Més continguts de