Will Smith prepara un 'spin-off' d''El príncipe de Bel Air'

La companyia de l'actor treballa en una continuació de la comèdia

Tot i que des de fa anys està més centrat en el cinema que en la televisió, Will Smith no oblida la sèrie que el va fer famós, El príncipe de Bel Air. Segons avança The Hollywood Reporter, l'actor està preparant un spin-off de la comèdia amb la participació de la companyia que comparteix amb la seva dona Jada Pinkett Smith. Westbrook, l'empresa del matrimoni, va néixer per expandir la marca Smith amb diversos projectes, des de pel·lícules fins a merchandising

Els plans de la productora contradiuen les afirmacions que va fer Smith l'any 2016, quan va assegurar que farien un spin-off "quan l'infern es congelés". "Deixem la sèrie com està", va dir llavors. Tot i així, fa dues setmanes l'actor va anunciar que treia al mercat una col·lecció de roba inspirada en la comèdia. 

El príncipe de Bel Air, una comèdia sobre un noi a qui la seva mare enviava de Filadèlfia a Califòrnia perquè els seus oncles el redrecessin, es va emetre entre el 1990 i el 1996. La sèrie, creada pel productor musical Quincy Jones, va propiciar el salt a la fama de Smith, que als 51 anys encara obté beneficis per l'emissió de la sèrie arreu del món. De fet, actualment El príncipe de Bel Air es pot veure en 193 països. 

Més continguts de