Mèdia 23/10/2019

Així serà 'Merlí: sapere aude': arriba el primer tràiler de la sèrie

En la nova ficció, Carlos Cuevas recupera el personatge de Pol Rubio

Alejandra Palés
1 min

BarcelonaMerlí: sapere aude, la continuació de la popular sèrie Merlí de TV3, s'estrenarà el 5 de desembre a Movistar+, i la plataforma ja ha compartit un primer tast de com serà la nova ficció protagonitzada pel carismàtic Pol Rubio (Carlos Cuevas). En el primer tràiler, es veu l'arribada de Rubio a la Facultat de Filosofia i alguns dels seus nous amics, però també vells coneguts com el Bruno (David Solans) i la seva àvia, la Calduch (Anna Maria Barbany).

La continuació de Merlí explicarà el pas de la vida adolescent a la vida adulta del Pol i la seva relació amb una nova professora, la catedràtica d'ètica María Bolaño, interpretada per María Pujalte. Movistar+ presenta Merlí: sapere aude com la seva primera sèrie en català, tot i que ja van anunciar que també s'hi escoltarà castellà perquè, a més de la gallega María Pujalte, també hi haurà un personatge argentí, la Minerva, una noia que s'ha instal·lat a Barcelona buscant una vida millor.

Darrere de la nova producció hi ha Héctor Lozano, autor de la sèrie original, que amb la continuació ha volgut explorar conflictes més adults. Produïda per Veranda TV, amb el mateix equip creatiu i tècnic de Merlí, la nova sèrie s'ha rodat principalment en escenaris com la Universitat de Barcelona, el Barri Gòtic i el Raval.

stats