El nou anunci d'Estrella Damm dona veu als activistes mediambientals

La segona part de la campanya d'estiu mostra diferents iniciatives per salvar el Mediterrani 

¿Hi ha alguna manera d'aturar l'emergència mediambiental que pateix el mar Mediterrani? Amb el compromís ecologista respon l'anunci d'estiu d'Estrella Damm, que aquesta mitjanit ha fet pública la segona part de la campanya estival ' Mediterràniament', que aquest any ha arribat en dues tongades. 'Amants', títol que du la peça, dona veu als activistes mediambientals que dediquen la seva vida a lluitar per revertir la situació i preservar la biodiversitat de les aigües del Mediterrani. 

'Amants' és la resposta a 'Ànima', la primera part de la campanya, estrenada el 9 de juny. A l'espot es veu com les figures aquàtiques de la ballarina canadenca Claire Friesen són amenaçades per unes masses de plàstic que simbolitzen la contaminació que pobla el fons marí. Al final de l'anunci apareix el lema "Si volem mantenir la nostra manera de viure, ¿no hauríem de protegir allò que la fa possible?" 

Agafant el fil de la pregunta, la segona part dona tot el protagonisme a cinc organitzacions que treballen en la defensa del Mediterrani: l'A ssociació Tursiops (Mallorca), dedicada a la protecció dels cetacis;  Wildlife Sense (Grècia), que treballa en la protecció de les tortugues;  Save the Med (Mallorca) i Posidonia Maps (Formentera), que desenvolupen projectes d'investigació per conèixer millor el fons marí, i  Ghost Fishing (Tossa de Mar), que allibera els espais naturals de brossa recollint residus que troben a la platja o a l'aigua. 

La banda sonora de l'espot és la cançó 'Una altra manera de viure', un tema que interpreten Joan Dausà, que també n'és el compositor, Santi Balmes i Maria Rodés, que ja va posar veu a la primera part de la campanya. A més de sentir-se a l'anunci, la cançó també està disponible a les principals plataformes musicals, Spotify , iTunes / Apple Music , Google Play o Amazon.

Com en el cas de la primera part de la campanya, 'Amants' és una idea original d'Oriol Villas realitzada per Nacho Gayán. L'espot s'ha rodat en els espais naturals on es desenvolupen totes les iniciatives mediambientals que apareixen a la campanya.

Més continguts de