Mèdia 05/05/2016

L’ARA de dissabte estarà il·lustrat per dibuixants de còmic

Ara
1 min
La portada del còmic

BarcelonaEls dibuixants de còmic ocuparan l’ARA aquest dissabte, 7 de maig. Coincidint amb el Saló Internacional del Còmic de Barcelona, el diari s’il·lustrarà íntegrament amb dibuixos d’autors de l’àmbit català, la majoria inèdits i creats expressament per a aquesta edició especial. A més, el dibuixant Manel Fontdevila, exdirector d’El Jueves i fundador d’Orgullo y Satisfacción, realitzarà una historieta que encapçalarà un dossier especial del diari dedicat a la situació política de desgovern dels últims mesos.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

La portada d’aquest ARA especial és obra del valencià Paco Roca, Premio Nacional de còmic per Arrugues i candidat a millor obra nacional del Saló del Còmic amb la recent La casa. Altres autors confirmats són Daniel Torres, Miguel Gallardo, Albert Monteys, Juanjo Sáez, Pere Joan, Ed Carosia, Jordi Lafebre, Roger Ibáñez, Sonia Pulido, Anthony Garner, Ana Oncina, Nadar, Moderna de Pueblo i Luis Bustos.

El suplement literari Ara Llegim s’ampliarà el dissabte a 10 pàgines i estarà íntegrament dedicat al còmic. Entre els continguts més destacats hi ha l’entrevista al dibuixant mallorquí Max, que a El tríptico de los encantados s’endinsa en l’univers del Bosch, un reportatge sobre el còmic periodístic, una crònica de la visita de Frank Miller al Saló i crítiques d’algunes de les últimes novetats del còmic. I també les firmes habituals del suplement (Eva Piquer, Lluís A. Baulenas, Jordi Llovet i Albert Pla Nualart) dedicaran les seves columnes al còmic.

stats