PROMOCIÓ
Mèdia 08/10/2020

L’ARA celebra el Dia de la Nena amb dues referents del feminisme

A. Palés
1 min
L’ARA celebra el Dia de la Nena amb dues referents del feminisme

BarcelonaL’any 2011 les Nacions Unides van declarar l’11 d’octubre com el Dia Internacional de la Nena, una jornada amb la qual es volen reconèixer els drets de les nenes i recordar la doble discriminació que pateixen milions d’elles arreu del món pel seu gènere i la seva edat. Enguany el diari ARA se suma a aquest dia oferint dos llibres infantils que recuperen la història de dues dones que es van convertir en referents del feminisme a casa nostra, Neus Català i Montserrat Roig. Els llibres expliquen de manera amena i didàctica la lluita de Català contra les injustícies i l’obra literària i periodística de Roig.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Els llibres formen part de la col·lecció Els Petits Tigres, de l’editorial Tigre de Paper, que busca fomentar el pensament crític. Aquesta nova col·lecció, que comença precisament amb els llibres dedicats a Neus Català i Montserrat Roig, s’adreça a lectors i lectores d’entre 7 i 11 anys. Els textos són d’Uriol Gilibets i les il·lustracions de David Agrio. L’historiador Carles Viñas s’ocupa de l’assessorament històric.

Es podran trobar al quiosc

Els dos títols es vendran conjuntament del 7 al 13 d’octubre i es podran aconseguir al quiosc. Per comprar-los, els lectors hauran de presentar al quiosc el cupó situat a la part inferior de la contraportada del diari, disponible només els dies de venda (del 7 al 13 d’octubre). En el cas de ser subscriptor digital, es podrà descarregar el cupó a través de l’Espai del Subscriptor. Cada títol té un preu de 12,50 euros.

stats