Mèdia 23/06/2020

L'ARA regala un suplement dedicat al turisme interior

El diari ofereix 48 pàgines de propostes, entrevistes i reflexions

Ara
1 min
L'ARA regala un suplement dedicat al turisme interior

BarcelonaTot i l’aspiració de màxima normalitat que sura en l’ambient, és inevitable que aquest estiu sigui excepcional, també a l’hora de fer vacances. Algunes limitacions de moviment o la inseguretat sobre com tornar de l’estranger si hi ha un rebrot fa que molts ciutadans estiguin (re)descobrint les possibilitats del turisme interior. Per tal d’ajudar-los a fer-se una idea sobre la varietat de plans disponibles a pocs quilòmetres de distància, l’ARA regala aquest diumenge un suplement especial dedicat al turisme de proximitat.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Al llarg de 48 pàgines, el diari repassa algunes de les destinacions més populars, però també les que poden suposar un descobriment perquè no són tan habituals. I té en compte que un mateix lloc pot ser vist des de moltes maneres diferents. Així, es parla des de l’enoturisme fins al caravàning. El covid-19 també ha fet que prenguem més consciència del lloc de l’home en el planeta, i per això un dels articles analitza com viatjar sent conscients de la petjada ecològica, amb claus per minimitzar-la. Un altre dels focus és el cultural: viatjar pot ser una manera de conèixer el ric patrimoni del país i la seva varietat museística.

A banda de ser un repositori d’idees per a viatges i escapades, el suplement també vol afavorir la reflexió sobre el turisme. Diferents articles d’opinió i entrevistes parlen de com es tracta d’un dret social adquirit les últimes dècades. Entre els entrevistats hi ha David Font, director de l’Agència Catalana de Turisme, o José Antonio Donaire, professor de la Facultat de Turisme de la Universitat de Girona.

stats