Mèdia 05/10/2015

L'ARA s'endú cinc premis de disseny digital de la Society for News Design

La SND atorga a l'Ara.cat el guardó a la publicació 'online' més ben dissenyada d'Espanya i Portugal en la categoria de webs de fins a 3 milions d'usuaris únics al mes. També es premien tres interactius i el disseny de la portada

Ara
1 min
Interactiu de Messi

BarcelonaEl capítol per a Espanya i Portugal de la Society for News Design (SND), organitzadora dels premis ÑH12, ha concedit cinc premis de disseny a l'edició digital de l'ARA.

Consulta aquí la llista completa dels premis ÑH12 del 2015En la reunió anual que l'entitat fa a la Universitat de Navarra, el guardó més important concedit a l'ARA ha estat el de publicació 'online' més ben dissenyada en la categoria de les webs de fins a 3 milions d'usuaris únics al mes. L'Ara.cat queda enquadrat en aquesta categoria perquè té una mitjana de 2 milions d'usuaris, tot i que aquest mes de setembre ha superat els 2,7 milions, una dada que l'OJD farà oficial aquesta setmana.

Els altres guardons són:

Medalla d'or per a l'interactiu 'Tots els gols de Leo Messi', en la categoria d'infografia.

Medalla d'or per a l'interactiu 'Què passa a Catalunya', que explicava el perquè del 9-N en català, castellà, anglès i francès, en la categoria de disseny d'especials.

Medalla de bronze per a la 'home page' de l'Ara.cat, en la categoria de portades.

Medalla de bronze per a l'interactiu 'El recomanador de Sant Jordi', en la categoria disseny 'responsive' (amb capacitat per transformar-se i adaptar-se a qualsevol dispositiu, de la mida que sigui).

L'any passat, l'ARA ja va rebre cinc premis dels atorgats per la SND.

stats