Mèdia 25/09/2014

Barcelona FM inaugura les emissions regulars

L'emissora municipal de la capital catalana oferirà una programació basada en la informació local

A.c.r.
2 min

BarcelonaAquest matí a les 07.00 h s'ha posat en marxa la programació regular de Barcelona FM, la nova ràdio municipal de la capital catalana, que forma part d’Informació i Comunicació de Barcelona SA, la societat municipal que gestiona també la televisió local, BTV. La nova emissora, que emet a través del 91.0 de la FM, basarà la seva programació en una radiofórmula informativa: de 09.00 a 21.00 h oferirà rodes informatives de mitja hora. En un comunicat, l’emissora deixa clar que els seus continguts seran “locals, tant des d’un punt de vista físic com emocional”, i que “se seleccionaran tenint en compte els interessos dels ciutadans”. Aquests blocs informatius inclouran també “seccions i reportatges de temàtiques molt diverses”, des de llibres fins a alimentació, cultura, música, llengua, salut o espais de la ciutat. La informació també serà protagonista a primera hora, amb l’emissió de 'Notícies matinal', de 07.00 a 09.00 h.

Pel que fa a les nits, a partir de les 21.00 Barcelona FM emetrà cada dia l’espai musical d’iCat.cat 'Delicatessen', i a partir de les 22.00 h s’oferiran alguns continguts de BTV: primer, les entrevistes de 'Terrícoles' i 'Àrtic', i tot seguit el magazín 'La Rambla' i l’esportiu 'La porteria'. Aquests dos programes només s’emeten de dilluns a dijous, de manera que les nits de divendres s’ompliran amb música. De fet, la música cobrirà la programació de Barcelona FM entre la 01.00 i les 07.00 h, i també durant els caps de setmana, en què s’oferiran també butlletins informatius cada hora, des de les 08.00 i fins a les 22.00 h.

"Tenim el que volíem, que és una emissora amb 24 hores d'informació sobre la ciutat de Barcelona i sobre tot el que pot interessar als barcelonins", ha destacat el director de BTV, Àngel Casas, que ha desitjat "una llarga vida" a la nova ràdio i "molta sort" a la gent que hi treballa. Barcelona FM es posa en marxa amb un equip de nou persones, però tindrà la redacció integrada amb BTV i el portal BTV Notícies.

stats