Mèdia 16/02/2021

'Los Bridgerton' tria Simone Ashley com a protagonista de la seva segona temporada

L'actriu ha participat en sèries com 'Sex education'

2 min
Simone Ashley és coneguda per haver participat a 'Sex education'

Los Bridgerton es prepara per explicar més històries d'amor. Si a la primera temporada es va centrar en la de Daphne Bridgerton i el duc de Hastings, la segona estarà protagonitzada per la relació del gran de la família, l'Anthony (Jonathan Bailey), amb un nou personatge, Kate Sharma. Per interpretar l'interès romàntic de l'hereu dels Bridgerton la producció ha triat l'actriu Simone Ashley, coneguda per la seva participació a Sex education, segons ha anunciat la productora Shondaland. Los Bridgerton és una ficció romàntica ambientada en l'Anglaterra de la Regència (1811-1820).

La sèrie de Netflix es basa en la saga de novel·les romàntiques de Julia Quinn, formada per vuit llibres, un per cada un dels fills de la família Bridgerton. Produïda per Shonda Rhimes i creada per Chris Van Dusen, Los Bridgerton s'ha caracteritzat per la diversitat racial, un aspecte que no està present en els llibres de Quinn, molt més tradicionals a l'hora de retratar la conservadora societat del Londres del 1880. Per adaptar el segon volum de la saga, l'equip de la sèrie va decidir que l'interès romàntic de l'Anthony fos un personatge d'ascendència índia, una manera de donar continuïtat a la decisió que els protagonistes siguin d'origen diversos. Kate Sharma, que a la novel·la de Quinn es diu Kate Sheffield, és una dona jove acabada d'arribar a Londres que té una mala opinió d'Anthony Bridgerton, a qui considera un vividor.

Los Bridgerton és un dels grans èxits recent de Netflix, segons ha explicat la plataforma, que tot i que no sol donar dades d'audiència, assegura que la primera temporada de la sèrie va ser vista de manera completa o parcial per 82 milions de llars arreu del món en quatre setmanes.

stats