Unes campanades amb l'ai al cor per l'amenaça del coronavirus

Televisió Espanyola ha hagut de buscar un substitut a Ana Obregón, que ha donat positiu

2 min
Llucià Ferrer i Elena Gadel presenten les campanades a TV3

BarcelonaLes campanades del 2020 van ser essencialment virtuals i les del 2021 seran presencials però amb l’ombra del coronavirus planant sobre totes les cadenes. Algunes ja han patit l’impacte dels contagis uns dies abans del 31 de desembre i s’han vist obligades a reformular els seus plans per a una de les nits televisives més seguides de l’any. TV3 ha confiat al presentador Llucià Ferrer i a l’actriu Elena Gadel la tasca de conduir l’última nit de l’any. En un principi ho havien de fer des de l’avinguda Maria Cristina de Barcelona, on l’Ajuntament tenia previst organitzar un acte per donar la benvinguda al 2022. Però amb el risc de contagi cada vegada més elevat, el consistori ha cancel·lat l’esdeveniment i TV3 ha hagut de buscar una alternativa. Gadel i Ferrer presentaran les campanades des d’un lloc secret que no se sabrà fins al moment de la retransmissió. Després de menjar-se el raïm, també donaran pas a l’especial postcampanades de la cadena, TV3xUnTub presenta: 2022 Reset, un programa festiu en què diferents presentadors de la cadena intercanviaran els platós habituals pels dels seus companys.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Televisió Espanyola també ha patit en les últimes hores les conseqüències de la pandèmia: Ana Obregón, que havia de fer tàndem amb Anne Igartiburu al capdavant de les campanades des de la Puerta del Sol de Madrid, ha donat positiu en coronavirus. El presentador d’Aquí la Tierra, Jacob Petrus, substituirà Obregón al costat d’Igartiburu, que serà la 17a vegada consecutiva que s’encarrega de donar pas a l’any nou des de la televisió. 

Jacob Petrus i Anne Igartiburu

Mediaset havia preparat, per a tots els canals del grup, unes campanades amb Carlos Sobera i Paz Padilla des de Vejer de la Frontera. Però justament aquest dimecres Padilla va explicar, en un vídeo en directe des d’Instagram, que recentment també ha donat positiu per covid-19. Tot i això, la humorista assegura que ja es troba en els últims dies de la malaltia i que espera poder assistir a les campanades tal com estava previst. “Extremaré totes les precaucions i em faré la prova per comprovar que soc negativa”, diu Padilla.

A Antena 3 repetirà una de les parelles habituals de les campanades dels últims anys, Cristina Pedroche i Alberto Chicote, des de la Puerta del Sol de Madrid. Aquesta serà la sisena vegada que celebren l’entrada del nou any junts al capdavant de les càmeres. Com ja ha passat en ocasions anteriors, aquesta retransmissió juga amb el reclam de quin serà el vestit de Pedroche per a l’esdeveniment. A La Sexta, la parella encarregada de les campanades estarà formada per la presentadora de Más vale tarde, Cristina Pardo, i el conductor de Zapeando, Dani Mateo.

stats