Televisió

L'SX3 aposta per una programació d'estiu marcada per l'animació japonesa

El canal també estrenarà la segona temporada d''Al mar' i els caps de setmana dedicarà els migdies de Catalunya Ràdio als pòdcasts familiars

ARA
2 min
'Porco Rosso' és una de les pel·lícules de Ghibli que es podran veure al SX3.

BarcelonaL'SX3 ja ha posat en marxa la seva programació d'estiu, que enguany estarà marcada per l'estrena de pel·lícules de l'estudi d'animació Ghibli com La princesa Mononoke, El record de la Marnie i El vent s'aixeca, que es podran veure per primer cop en català. Un total de tretze llargmetratges formaran part del cicle que el canal infantil dedica a Ghibli amb l'objectiu de "connectar amb els súpers". Aquest mes de juny ja es poden veure films com El meu veí Totoro, Haru al regne dels gats o Kiki, l'aprenent de bruixa; a partir de juliol també hi haurà disponibles Porco Rosso o La Ponyo al penya-segat, i a l'agost serà el torn de clàssics com La princesa Mononoke, Murmuris al cor o El castell ambulant. Les cintes també estaran disponibles a 3Cat.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Una altra de les novetats de la programació estiuenca de l'SX3 és l'estrena de la segona temporada d'Al mar, conduït per Carlota Bruna i dedicat a la descoberta de la costa catalana i la preservació de l'entorn. El fil conductor d'aquesta nova temporada és la mirada dels infants que conviden la presentadora a conèixer diferents punts del litoral del país. A més, amb motiu de la Copa Amèrica de vela, el programa dedicarà un dels catorze capítols a l'esdeveniment per apropar-lo als espectadors.

A més, a partir d'aquesta setmana l'SX3 recupera l'anime Haikyu!, inspirat en una sèrie de mangues sobre un equip de voleibol. També aquesta setmana s'ha estrenat la nova cançó i videoclip del Titó, Pim pam uiii, que convida a enviar, fins a l'1 de setembre, vídeos breus amb la cançó per poder muntar un nou videoclip que s'estrenarà a la tardor. El canal també ha obert La bústia dels Beta perquè els infants puguin posar-se en contacte, a través de vídeos, amb els components del grup.

Pòdcasts per al públic familiar

Els dissabtes i diumenges a partir del 13 de juliol, Catalunya Ràdio emetrà, de 13.00 h a 14.00 h i de 15.00 h a 16.00 h, SX3 Ràdio, amb una selecció dels millors pòdcasts del canal. Seran un total de 32 hores amb produccions com Em dic Goa, Som com som o Van fer història.

stats