Mèdia 15/07/2021

Coia Ballesté, nova corresponsal de TV3 i Catalunya Ràdio a Londres

Substituirà Sergi Mulero, actual responsable de la delegació

1 min
Coia Ballesté, nova corresponsal de TV3 i Catalunya Ràdio a Londres

La Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals ha anunciat avui que Coia Ballesté, delegada dels serveis informatius de la corporació a Tarragona des del 2015, serà la nova corresponsal de TV3 i Catalunya Ràdio a Londres a partir del setembre. Ballesté, triada a través d'un procés de selecció intern de la CCMA, substituirà Sergi Mulero, que és qui ocupa actualment la delegació de Londres.

El nomenament de Ballesté arriba després que en l'última comissió de control de la Corporació es qüestionés la distribució per gènere de les corresponsalies arran de l'elecció de Francesc Garriga com a responsable a Washington per a Catalunya Ràdio. Amb la tria de Garriga, nou homes i només una dona ocupaven les destinacions internacionals de la CCMA. Preguntada per aquest fet a la comissió, Núria Llorach, presidenta en funcions de la CCMA, es va mostrar confiada que l'elecció dels nous responsables de Jerusalem i Londres reequilibraria la situació.

Coia Ballesté té una llarga trajectòria a la ràdio pública catalana. Abans del seu pas per Tarragona, va ser coordinadora del programa El matí de Catalunya Ràdio i de Catalunya Informació. També ha sigut subcap del departament d'Esports i membre de l'equip de Joaquim Maria Puyal a LaTdP.

stats