Mèdia 15/07/2021

Coia Ballesté, nova corresponsal de TV3 i Catalunya Ràdio a Londres

Substituirà Sergi Mulero, actual responsable de la delegació

1 min
Coia Ballesté, nova corresponsal de TV3 i Catalunya Ràdio a Londres

La Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals ha anunciat avui que Coia Ballesté, delegada dels serveis informatius de la corporació a Tarragona des del 2015, serà la nova corresponsal de TV3 i Catalunya Ràdio a Londres a partir del setembre. Ballesté, triada a través d'un procés de selecció intern de la CCMA, substituirà Sergi Mulero, que és qui ocupa actualment la delegació de Londres.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

El nomenament de Ballesté arriba després que en l'última comissió de control de la Corporació es qüestionés la distribució per gènere de les corresponsalies arran de l'elecció de Francesc Garriga com a responsable a Washington per a Catalunya Ràdio. Amb la tria de Garriga, nou homes i només una dona ocupaven les destinacions internacionals de la CCMA. Preguntada per aquest fet a la comissió, Núria Llorach, presidenta en funcions de la CCMA, es va mostrar confiada que l'elecció dels nous responsables de Jerusalem i Londres reequilibraria la situació.

Coia Ballesté té una llarga trajectòria a la ràdio pública catalana. Abans del seu pas per Tarragona, va ser coordinadora del programa El matí de Catalunya Ràdio i de Catalunya Informació. També ha sigut subcap del departament d'Esports i membre de l'equip de Joaquim Maria Puyal a LaTdP.

stats