Mèdia 30/10/2013

'La competència', Júlia Otero i 'Polseres Vermelles', guanyadors d'un Ondas

El 'Salvados' sobre l'accident de metro de València s'ha emportat el premi a la millor cobertura especial en televisió

Ara
2 min
Òscar Andreu i Òscar Dalmau, presentadors de 'La Competència' / RAC1

BarcelonaEl programa 'La competència', de RAC1, s'ha emportat l'Ondas del millor programa de ràdio. 'Salvados' ha guanyat l'Ondas a la millor cobertura informativa pel programa sobre l'accident del metro de València. En la mateixa categoria però en ràdio, l'emissora Radio Galicia ha guanyat el premi al millor tractament informatiu per com va cobrir l'accident de l'AVE. 'Masterchef' ha obtingut el premi com a millor programa d'entreteniment de televisió. Júlia Otero, el premi a la trajectòria en la categoria de ràdio. Els presentadors de televisió distingits han sigut El gran Wyoming, Pedro Piqueras i María Escario. Els millors actors pel jurat són Pepe Viyuela –Chema a 'Aída'– i la catalana Michelle Jenner pel seu paper protagonista a la sèrie 'Isabel', de TVE. La ficció d'Albert Espinosa 'Polseres Vermelles' ha rebut el guardó com a millor sèrie de televisió. En innovació informativa han guanyat l'Ondas –'ex aequo'– 'El extraradio' i 'Yu no te pierdas nada'. El premi al millor programa de televisió d'una cadena no estatal és '75 minutos', de Canal Sur.

Inscriu-te a la newsletter series Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

En la categoria musical, ha sigut premiada Gloria Estefan, i María Dolores Pradera ha rebut un guardó per la seva llarga trajectòria. En ràdio musical, ha sigut premiat el programa 'Disco grande', de Radio 3.

Avui s'han donat a conèixer els premis de la seixantena edició dels premis Ondas, concedits per Ràdio Barcelona. Els guardons, degans i considerats els més prestigiosos de ràdio i televisió que es concedeixen a l'Estat, premien cada any els professionals, empreses i treballs més destacats en ràdio, publicitat radiofònica i televisió. Els Ondas, que compten amb el suport oficial de la Unió Europea de Radiodifusió (UER), celebren aquest 2013 el seu seixantè aniversari i compten amb candidatures de més de 20 països de tot el món. Els jurats de cada apartat atorguen 21 premis distribuïts en les següents categories: 2 premis internacionals, 17 d'espanyols i 2 d'iberoamericans.

Aniversari dels premis

Per commemorar l'aniversari –i fins a la celebració de la gala d'entrega– realitzen un seguit d'accions com el premi Ondas de votació popular, l'especial a Cadenaser.com i l'emissió de reportatges al programa 'Hoy por hoy', 'La ventana' i 'Hora 25', sobre els gèneres, programes i protagonistes més destacats premiats amb un Ondas. La cerimònia de lliurament dels premis tindrà lloc en el transcurs de la gala que se celebrarà el proper 20 de novembre al Gran Teatre del Liceu de Barcelona.

stats