Mitjans públics
Mèdia 25/09/2012

El consell d'administració de RTVE denuncia el conveni col·lectiu

Ho justifica per la necessitat d'"adaptar-lo a la nova legislació laboral". El marc actual és vigent fins a final d'aquest any

Ara
1 min
Leopoldo González-Echenique serà el nou president de RTVE

BarcelonaEl president del consell d'administració de RTVE, Leopoldo González-Echenique, ha comunicat aquest dilluns a la tarda al consell d'administració de la corporació la seva decisió de denunciar l'actual conveni col·lectiu que regula les relacions laborals a l'ens públic. En un comunicat, el consell justifica aquesta decisió per "la conveniència d'adaptar l'actual conveni a les reformes de la nova legislació laboral i per les mesures adoptades per garantir l'estabilitat pressupostària i el foment de la competitivitat". La renovació del conveni hauria de facilitar que "es pugui aconseguir una major flexibilitat i una adaptació més d'acord amb les necessitats d'una empresa de les característiques de la corporació RTVE".

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

L'actual conveni venç el 31 de desembre d'aquest any, però la llei estableix que cal denunciar-lo abans del 30 de setembre per evitar que es renovi automàticament.

stats