Recull de premsa
Mèdia 27/08/2011

"Els contractes en pràctiques s'allargaran fins als 30 anys", a la portada de 'La Vanguardia'

La victòria del Barça a la Supercopa, la reforma laboral i el pacte PP-PSOE per limitar el dèficit de l'Estat i les autonomies són els temes principals dels diaris generalistes

Redacció
2 min
Portada de 'La Vanguardia', 27 d'agost

BarcelonaLa Vanguardia destaca a la portada que els contractes en pràctiques s'allargaran fins als 30 anys, i apunta que el govern espanyol també amplia l'ocupació temporal. Aquesta notícia comparteix protagonisme a la portada amb la victòria del Barça a Mònaco, que titula "De festa en festa". El País també dedica la portada a les mesures contra l'atur i diu: "Treball aposta per l'ocupació temporal per combatre l'atur". El segon tema destacat del diari és per a l'evacuació massiva de Nova York.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

El Periódico explica a la primera plana que "Duran coqueteja amb el referèndum constitucional" i afegeix que "CiU decidirà dilluns si recolza la petitció d'una consulta per limitar el dèficit públic". El diari també destaca que "la convocatòria requeriria el suport del PNB, IU, ERC, el grup mixt i 8 vots socialistes". La foto principal de la portada és del partit d'ahir del Barça, que resumeix així: "Messi i Cesc fan història".

El Punt-Avui, per altra banda, valora a la portada "La reforma no fa el pes" i explica que Catalunya no veu clares les xifres del canvi constitucional. També qualifica de "trampa" el fet que "l'Estat podrà tenir més dèficit que les comunitats autònomes".

La Razón i l'ABC han coincidit en els protagonistes de la seva portada. Tots dos obren amb una fotografia amb José Antonio Alonso i Soraya Sáenz de Santamaría i amb el tema del pacte PP i PSOE per limitar la despesa pública. La Razón diu 'Finalment, un gran pacte obliga a l'austeritat" i l'ABC titula "Units per l'austeritat".

stats