Un tuit d'Obama contra el racisme bat el rècord històric de "M'agrada"

La piulada, en què l'expresident nord-americà cita Mandela, ha superat els tres milions de 'likes'

Un tuit de l'expresident dels Estats Units Barack Obama s'ha convertit aquest dimecres en la piulada que més "M'agrada" ha rebut mai a Twitter. El missatge, publicat dissabte a la nit -diumenge a la matinada a Catalunya- mostrava una fotografia del mateix Obama davant d'un nen negre, un de ros i un altre amb trets asiàtics, i s'acompanyava d'una cita de l'autobiografia de l'expresident sud-africà Nelson Mandela: "Ningú neix odiant una altra persona pel seu color de pell, el seu passat o la seva religió". 

Aquest tuit, que anava seguit de dues piulades més, va ser la resposta d'Obama a la marxa supremacista que havia tingut lloc a Charlottesville unes hores abans i que va acabar amb la mort d'una manifestant antifeixista, atropellada per un neonazi. Aquest dimecres al migdia la piulada acumulava més de 3,1 milions de "M'agrada" -a més d'1,2 milions de retuits i de 50.000 respostes-, la qual cosa suposa un rècord històric. Fins ara, el tuit que havia obtingut més 'likes' és el que va fer Ariana Grande després de l'atemptat del Manchester Arena

Aquella piulada -"Destrossada. Des del fons del meu cor, em sap tan, tan greu. No tinc paraules"- ha acumulat 2,7 milions de "M'agrada", una xifra que el missatge d'Obama ha superat la matinada d'aquest dimecres. 

Més continguts de