Mèdia 15/08/2020

Dani Rovira anuncia que ha superat el càncer

L'actor ha compartit la notícia a les xarxes socials

Ara
1 min

BarcelonaL'actor malagueny Dani Rovira ha anunciat aquest dissabte a través d'Instagram que ha superat el càncer que patia -un limfoma de Hodgkin- amb un emotiu missatge als seus seguidors. "Avui és el primer dia de la resta de la meva vida", comentava el malagueny. "Estic curat!" El protagonista d’Ocho apellidos vascos ha assegurat que han estat sis mesos de "pujada a una de les muntanyes més dures" a les quals s’ha enfrontat. "Vaig arribar al cim i les vistes des d'aquí són precioses i reveladores", concloïa.

L'actor ha agraït a "totes les persones" (família, personal sanitari, amics, coneguts i desconeguts) que, d'una manera o altra, han "alleujat i ajudat" en la seva pujada a aquesta "gran escarpada". Rovira també s'ha dirigit a la seva parella, l'actriu Clara Lago: "Gràcies, companya, per compartir el pes de la motxilla, els avituallaments i per aquestes irrepetibles vistes. Gràcies per la llum a la nit i la cadira al camí. I per no deixar-me anar".

"Estic enamorat de la vida. No soc millor que ningú però del que estic segur és que el Dani que ha arribat al cim és infinitament millor que el que fa un any pul·lulava per les planes sense importància", ha continuat el còmic. També ha recordat el jove malagueny Pablo Ráez, mort per leucèmia el 2017: "I va per tu, estimat amic, heroi i profeta. Gràcies per guiar-me, Pablo. El teu missatge i la teva lluita segueixen més presents que mai".

stats