Televisió
Mèdia 25/01/2021

Dani Rovira porta l'humor al 'prime time' de La 1

El còmic estrena 'La noche D', un espai en què reflexionarà sobre temes universals

2 min
Dani Rovira acompanyat de les quatre convidades del primer programa

Dani Rovira torna a primera línia de la comèdia després d'un temps allunyat de la feina a causa del càncer que li van detectar l'any passat i del qual ja s'ha recuperat. L'humorista, que va viure un esclat de fama arran d'Ocho apellidos vascos, debuta aquest dimarts a La 1 amb La noche D, un espai de comèdia per a la franja de prime time que, segons la televisió pública, aportarà "bon rotllo, humor elegant i entreteniment blanc i obert". Es tracta d'un programa fet a mida per a Rovira, segons confessava en la presentació del nou espai Daniel Écija, productor executiu del format.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Cada entrega del programa estarà dedicada a un tema universal, com ara l'amor, les xafarderies, el menjar o els plaers, que Rovira presentarà a través d'un peça de ficció còmica protagonitzada per ell mateix i els col·laboradors de l'espai. Tot i que el malagueny s'ha format en escenaris de stand-up comedy i ha presentat tres vegades la gala dels Goya, aquest és el primer cop que capitaneja un projecte televisiu, una responsabilitat que, assegura, entoma amb tranquil·litat. "El nostre repte és intentar, durant dues horetes, obrir una finestra d'aire fresc que permeti a la gent oblidar-se una mica dels problemes i ser una miqueta més feliços", assegura Rovira.

Jordi Évole i Andreu Buenafuente, primers cameos

En el seu debut com a presentador, Rovira estarà acompanyat per un ventall de col·laboradors que compta amb cares clàssiques de l'univers televisiu espanyol, com Pepe Viyuela (Aida) o Antonio Resines. El protagonista de Los Serrano i expresident de l'Acadèmia del Cinema Espanyol, que va acceptar el projecte per la seva amistat amb Rovira, tindrà una secció pròpia –Resines de barrio– en què analitzarà com s'ha tractat el tema del dia a través de les seqüències més famoses del cinema espanyol i fragments de programes clàssics. Per la seva banda, Viyuela s'encarregarà de fer entrevistes a personatges rellevants per entendre el vessant científic i emocional del tema setmanal. "El to de l'entrevista és distès, però donant-hi un punt d'interès. No caiem en la frivolitat pura", explica Viyuela, que remarca que aquest és un rol totalment nou per a ell perquè fins ara no havia fet mai entrevistes. L'equip de col·laboradors el completen Cristina Medina, coneguda per la seva partipació a La que se avecina, Lara Ruíz, i Pedro Perdomo.

Per al primer programa, que estarà dedicat a l'amor, els responsables de La noche D han tret l'artilleria pesant: comunicadors com Jordi Évole, Andreu Buenafuente, Iñaki Gabilondo i María Teresa Campos faran un cameo i donaran consells a Rovira sobre com encarar aquesta nova etapa professional. A més, el còmic també rebrà la visita de quatre actrius –Silvia Abril, Belén Cuesta, Macarena García i Anna Castillo– amb les quals parlarà sobre què és l'amor. Finalment, també hi haurà espai per a la música amb la visita de Pablo López i Joaquín Sabina.

La noche D no és l'únic projecte que té Dani Rovira per als propers mesos. El 12 de febrer l'humorista estrenarà el seu primer especial de comèdia per a Netflix, Odio, gravat al teatre Soho Caixabank de Màlaga, propietat d'Antonio Banderas. L'espectacle és la sincera visió de Rovira sobre l'ésser humà.

stats