PREMSA
Mèdia 04/01/2013

El 'Diari de Sabadell' deixa de ser diari

à.g.m.
1 min
El 2010 el diari va estrenar la seva web i va incorporar el color a totes les pàgines.

BARCELONAEl Diari de Sabadell passarà enguany a publicar-se només tres dies a la setmana, per la qual cosa perdrà la consideració de diari (que tècnicament exigeix un mínim de quatre dies). La mesura entra en funcionament de manera immediata i farà que es publiquin edicions els dimarts i els dijous, a un preu d'1,50 euros, i els dissabtes a 2,50 euros. Fins ara, apareixia cinc dies a la setmana, ja que no sortia ni els diumenges ni tampoc els dilluns.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

El diari, que publica informacions indistintament en català i castellà, va néixer l'any 1977, tot i que és hereu de publicacions anteriors vinculades al règim anterior. En la seva represa democràtica ha estat dirigit pel periodista Ramon Rodríguez Zorrilla de manera ininterrompuda.

El dissabte, dia més fort

Segons l'última onada del Baròmetre de la Comunicació i la Cultura, té 34.000 lectors diaris. Pel que fa a les vendes, la capçalera va deixar d'estar auditada per l'Oficina de Justificació de la Difusió (OJD) el desembre del 2009, però els seus últims resultats van ser de 1.031 subscriptors individuals i unes vendes mitjanes al quiosc de 2.615 exemplars. La majoria de les vendes es concentren, però, en l'edició dels dissabtes, quan el diari registra una tirada de prop de 9.000 exemplars.

stats