Recull de premsa
Mèdia 24/02/2012

'La Razón' diu que els estudiants valencians van utilitzar “un manual de guerrilla urbana” per increpar la policia

"Cal provocar la policia i semblar ciutadans corrents", titula el diari. Les males previsions econòmiques de Brussel·les amb Espanya, que podria caure en recessió aquest any, és el principal titular d'obertura aquest divendres

Ara
1 min
La Razón, 24 de febrer

Barcelona'La Razón' encapçala l'edició d'aquest divendres amb el titular: "Cal provocar la policia i semblar ciutadans corrents". Segons el diari, els estudiants valencians van utilitzar "un manual de guerrilla urbana" per increpar la policia durant les mobilitzacions contra les retallades en educació, i assegura que els manifestants van difondre a través d'internet unes "pautes" per enfrontar-se als agents, "quedar com a víctimes i despertar la simpatia de l'opinió pública". El rotatiu també aprofita l'avinentesa per carregar contra els socialistes i afegeix que el PSOE "arenga les protestes", ovaciona el líder del sindicat dels estudiants a les Corts valencianes i diu que "manifestar-se no és incompatible amb l'oposició útil". 'Abc' també parla d'una mà negra a les manifestacions contra el PP i assegura que a Madrid "hi ha quatre-cents professionals dels aldarulls".

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Les males perspectives econòmiques de la UE, amb Espanya al punt de mira, són el principal argument d'obertura aquest divendres. 'La Vanguardia' subratlla: "Brussel·les certifica que ve una nova recessió". 'El Punt Avui' destaca: "La UE vol més sacrificis". 'El Periódico' titula: "Recaiguda". L'ARA puntualitza: "Recessió".

A la premsa espanyola, 'Público' afirma: "La UE estreny Rajoy". 'El Mundo' subratlla: "Brussel·les i el BCE, inflexibles amb l'ajust fiscal espanyol". 'El País' assegura: "Rajoy apel·la a la sensatesa dels espanyols davant les noves retallades'.

stats