Publicitat
Publicitat

El consell d'informatius de TVE assegura que hi va haver un "forcejament" durant la connexió des de Valls

Denuncia que el vídeo difós a Twitter "no mostra la seqüència completa"

El consell d'informatius de Televisió Espanyola ha transmès en un comunicat "el seu suport total" a l'equip de la cadena que dissabte cobria l'escorcoll de la Guàrdia Civil a la redacció del setmanari 'El Vallenc' i que va denunciar que "quasi" havia estat agredit durant una connexió en directe amb el 'Telediario' [minut 8.20 del vídeo].

 

Un vídeo difós a través de Twitter mostrava com, després que una manifestant se situés darrere de la periodista Sandra Sangermán durant la seva crònica, el càmera de TVE l'havia empès de males maneres perquè sortís del pla, però segons el consell d'informatius aquest vídeo està "editat" i "no mostra la seqüència completa".

"Segons ens han fet saber ells mateixos -diu el comunicat, en referència als dos treballadors afectats- va existir un forcejament quan intentaven evitar que s'obstaculitzés la seva feina. L'equip de professionals de TVE assegura, i compten amb tot el nostre suport, que la seva única intenció va ser poder satisfer el dret dels ciutadans a ser informats sense pressions ni obstacles". 

El consell, format per periodistes de la cadena, subratlla que Sangermán és "una professional de dilatada trajectòria i reconegut prestigi, que no ha sigut mai sospitosa de males pràctiques professionals", i "condemna enèrgicament l'atac que està patint a les xarxes socials". 

Etiquetes

Més continguts de

PUBLICITAT
PUBLICITAT