Mèdia 22/05/2015

El director de 'Cuéntame como pasó' revela que la sèrie encara no té final

Óscar Aibar assegura que la ficció 'té vida per a molt de temps' ja que 'hi ha centenars d'idees per a centenars de trames futures'

Ara
1 min
'Cuéntame cómo pasó' acomiada aquest dijous la 16a temporada / TVE

BarcelonaEl director de la sèrie 'Cuéntame como pasó', Óscar Aibar, ha revelat avui que la ficció no té data de caducitat i que continuarà a la graella televisiva sempre que compti amb el suport de Televisió Espanyola. Aibar ha afirmat que la sèrie 'té vida per a molt de temps' ja que 'hi ha centenars d'idees per a centenars de trames futures'. Després de 16 temporades, el director ha assegurat que la millor part de la ficció televisiva ha estat l'últim capítol de la darrera temporada, emès aquesta setmana, en què es recorda l'incendi de la discoteca de Madrid Alcalá 20 del desembre de 1983.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Aibar també ha manifestat que aquest episodi ha suposat 'una transició' respecte a la propera temporada, ja que el capítol acaba amb la separació de la parella protagonista, formada per Antonio (Imanol Arias) i Merche (Ana Duato). Segons el director, el balanç de la sèrie és 'espectacular' perquè ha aconseguit superar fins a vuit punts la mitjana d'audiència de la cadena i equiparar-se amb 'Supervivientes'. La propera temporada es començarà a rodar al setembre i els primers capítols s'emetran al gener.

stats