Pantalles
Mèdia 18/09/2022

Discret debut en audiències del ‘Col·lapse’ de Ricard Ustrell

El primer episodi d''El Fax de 8TV' només arriba als 9.000 espectadors de mitjana

À.G.
1 min
Ricard Ustrell, presentant 'Col·lapse'

BarcelonaL’estrena de Col·lapse es va saldar amb unes audiències correctes, però no espectaculars. Els 174.000 espectadors de mitjana i l’11,8% de quota de pantalla queden per sota dels 198.000 i el 13,4% obtinguts pel seu predecessor, el Preguntes freqüents, en la passada temporada, amb l’afegit que el nou programa va acabar a les 0.20 h –en principi havia de durar fins a la 1.05 h–, de manera que es va estalviar la baixada en mitjana d’espectadors que pateixen els espais que s’endinsen a la matinada, quan hi ha molta menys massa de televidents.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Amb tot, va ser líder de la nit i va aportar share a TV3, ja que la cadena, en global, va fer un 11,3% durant la jornada. Tot i que Ustrell va patir una davallada de seguiment en el primer tram d'aquest capítol inaugural, en el segon tram va recuperar-ne uns quants, tot i ser més entrada la nit. Qui més va fer-li la guitza va ser la pel·lícula d'Antena 3 Una noche para sobrevivir, que li va arrabassar el lideratge durant mitja hora.

Mentrestant, El Fax de 8TV –el programa del canal privat presentat per Eduard Pujol i que busca recuperar l'esperit del FAQs– s’estavellava en el seu debut: 9.000 seguidors i un minso 0,7% de quota.

Dissabte va ser també dia de Barça. El partit contra l'Elx el van mirar 309.000 catalans a través de Movistar La Liga, la qual cosa va reportar a la cadena de pagament un share espectacular del 21,3% a aquella hora de la tarda.

stats