Publicitat
Publicitat

Televisió

El discurs de Puyal com a 'Català de l'any', moment televisiu de la temporada

Els lectors de l'ARA han triat també el millor moment dels canals espanyols: la diatriba d'Arguiñano contra els banquers

Els lectors ja s'han pronunciat i, per aclaparadora majoria, han escollit el discurs de Joaquim Maria Puyal a la gala del 'Català de l'any' com a moment televisiu de la temporada, en la categoria de canals catalans. La seva frase "Jo no sóc el Català del'Any, ho sé, el Català de l'Any és el ciutadà que pateix lesretallades, la persona que pateix la crisi a casa" va circular a bastament per xarxes socials i va ser reproduïda pels mitjans de comunicació. En segona posició ha quedat el comiat dels homes del temps de TV3 a Toni Nadal, mort en un accident de muntanya. Tercera ha estat Pilar Rahola, i la seva confessió al programa 'El convidat', d'Albert Om, segons la qual ella i el seu marit van trencar tres llits, fruit de la passió.

L'ARA també demanava el millor moment televisiu als canals espanyols. La primera posició ha estat per a Karlos Arguiñano, que va titllar de gàngster els líders de l'economia mundial, i va disparar (verbalment) també contra els banquers. Segona ha estat Remedios Cervantes, pel seu error en una pregunta bàsica que va fer perdre 5.000 euros a un concursant d''Atrapa un millón'. La tercera posició va per Sara Carbonero i el seu lapsus de preguntat a Andrés Iniesta si li hauria agradat tirar un penal, quan ho acabava de fer minuts abans.

L'ARA publica aquest diumenge un reportatge amb els resultats complerts de l'enquesta i també amb una selecció de mediàtics que voten pel seu moment televisiu.

Més continguts de

PUBLICITAT
PUBLICITAT