Mèdia 08/04/2020

‘El nom de la rosa’ arriba a La 1 en forma de minisèrie

John Turturro encapçala el repartiment d'aquesta producció de la RAI

Ara
1 min
John Turturro protagonitza 'El nombre de la rosa'

BarcelonaJohn Turturro es converteix en el frare franciscà William de Baskerville a El nombre de la rosa, l’adaptació televisiva de l’emblemàtica novel·la d’Umberto Eco produïda per la cadena italiana RAI que La 1 estrena aquest dijous, a les 22.05 h, amb un doble episodi.

Es tracta d’una minisèrie de vuit capítols de 50 minuts que narra la visita que, l’any 1327, aquest enviat del Papa fa a una abadia del nord d’Itàlia per participar en una cimera clau per al futur de l’Església cristiana. Però, quan Baskerville i el seu acompanyant, el jove novici Adso de Melk (Damian Hardung), arriben al seu destí, l’abat (Michael Emerson) els demana que l’ajudin a descobrir qui ha matat, amb pocs dies de diferència, dos membres de la comunitat. Això els portarà a endinsar-se en els misteris de la gegantina biblioteca de l’abadia, un laberint ple de trampes i passadissos ocults on els investigadors creuen que poden trobar la resposta a l’enigma, que es va fent més inquietant a mesura que creix el nombre de morts.

Giacomo Battiato és el director d’aquesta producció, que compta també amb la participació de Rupert Everett en el paper de l’inquisidor Bernard Gui.

stats