'El club de la mitjanit' s'emetrà també per Esport3

El programa de Catalunya Ràdio substituirà l''Efectivament', que es va acomiadar divendres

El programa esportiu de Catalunya Ràdio  'El club de la mitjanit' s'emetrà també a través de l'Esport3 a partir de la temporada que ve. Ho ha anunciat aquest dilluns l'equip del programa, que ha detallat també que l'espai s'emetrà des d'un plató del canal esportiu de TV3.

D'aquesta manera, l'espai que presenta Francesc Garriga substituirà a la graella de l'Esport3 la tertúlia futbolística 'Efectivament', que conduïa Lluís Canut des de la posada en marxa del canal, el febrer del 2011, i que  divendres es va emetre per última vegada. Segons ha informat la televisió pública, Canut prepara un nou projecte per a aquest mateix canal que s'estrenarà durant el primer trimestre de l'any que ve.

Aquesta nova versió "multimèdia i transversal" d''El club de la mitjanit' –com s'ha definit el mateix programa a través de Twitter– competirà, a la ràdio, amb un renovat 'Tu diràs' de RAC1 liderat a partir d'ara per Raül Llimós, que  agafa el relleu de Dani Senabre. L'última onada de l'EGM, publicada el 30 de juny va situar el 'Tu diràs' com a líder de la franja, amb 123.000 oients, pels 61.000 del programa de Catalunya Ràdio.

Més continguts de