Mèdia 08/07/2016

Dani Senabre s'acomiada del 'Tu diràs' criticant la seva destitució

El presentador del programa d'esports de RAC1 lamenta algunes actituds d'altres periodistes i deixa clar que la decisió de marxar no ha estat seva

N.j.
2 min
Dani Senabre

BarcelonaComiat amarg de Dani Senabre. El presentador del 'Tu diràs' va dir adéu ahir a l'audiència amb un discurs crític cap a la seva destitució. Senabre va insistir a deixar clar que no marxa perquè vol i va llançar alguns dards cap a aquells que han pres la decisió de canviar el conductor del programa. "Jo no sóc d'aquests presentadors que diuen: ai, em cansa molt, m'estressa, ara ho deixo un any o dos i llavors, ai, tinc mono de micro, vull tornar. I torno al meu programa o a un que passi per allà", va assegurar Senabre, que va dir que ell "no és així" i que no és "tan burro" de deixar el 'Tu diràs'. "Simplement el meu cap d'esports creu que cal un canvi a la nit", va explicar.

En aquesta línia, Senabre va lamentar alguns missatges a les xarxes socials i a la premsa que donaven a entendre que la decisió de marxar havia sortit d'ell. "Quan llegeixo als diaris 'Dani Senabre deixa pas a Raül Llimós'... deixar pas és un terme molt relatiu. Tant pot voler dir que deixes voluntàriament i pactadament el pas a algú o que t'aparten del pas per posar-s'hi ells. Tot són interpretacions vàlides", va dir.

Senabre també es va referir als moviments de la graella de RAC1 de cara al setembre. "Hi ha molts canvis als esports de RAC1. Desapareix el 'Primer toc', i el 'Tu diràs' pren una importància encara més gran. Ara és molt llaminer presentar-lo", va afirmar. A més, el presentador es va escudar en els resultats dels EGM. "Hem fet 15 EGM, tots líders. Molts cops hem estat el programa d'esports més escoltat de Catalunya, com en l'últim EGM, de només fa una setmana. Com veieu, la nit necessita un canvi", va manifestar irònicament. Senabre farà el seu últim programa al capdavant del 'Tu diràs' el proper diumenge.

stats