S’estrena ‘El nudo’, la primera sèrie d’AtresPlayer Premium

Oriol Tarrasón, Cristina Plazas, Natalia Verbeke i Miquel Fernández protagonitzen aquest 'thriller'

AtresPlayer Premium, la plataforma de streaming de pagament d’Atresmedia, estrena avui El nudo, la primera sèrie que el grup produeix per oferir exclusivament a través d’internet. La ficció, signada per Diagonal TV, és un thriller romàntic format per 13 capítols de 50 minuts, que s’estrenaran setmanalment.

El nudo té com a protagonistes dues parelles: d’una banda, el Daniel (Oriol Tarrasón) i la Rebeca (Cristina Plazas), i, de l’altra, la Cristina (Natalia Verbeke) i el Sergio (Miquel Fernández). L’amistat entre tots ells s’esquerda el dia que el Daniel té un accident de cotxe que el deixa entre la vida i la mort, perquè la policia conclou que a dins del vehicle hi anava una altra persona, que ha desaparegut.

La narració intercala la investigació del cas amb fets del passat que permeten descobrir com es va arribar fins al moment de l’accident. A més, els capítols inclouen declaracions davant de càmera de personatges secundaris, que expliquen què saben dels fets. Aquests fragments són la base d’un contingut extra que estarà disponible a la mateixa plataforma, en què la periodista Marta Robles els farà entrevistes per intentar resoldre el misteri.

Més continguts de