'Talent'
Mèdia 12/01/2023

'Eufòria' ja escalfa motors amb la fase final dels càstings

Dels 72 candidats que van superar les fases anteriors dels càstings, es triaran els 16 nous concursants

Arnau Mercader
2 min
Participants als càstings d'Eufòria

BarcelonaAquest divendres i tot el cap de setmana tindrà lloc la fase final de la segona edició d’Eufòria, l’exitós concurs musical de TV3. Dels més de 2.300 candidats que van presentar-se als càstings digitals, i de l'audició a més de 1.000 aspirants, en van quedar 72 candidats que van superar els càstings presencials. D'aquí en sortiran finalment els 16 nous concursants del talent. Durant els tres dies d'avaluació, els concursants hauran d’enfrontar-se a diferents proves amb l’objectiu de demostrar al jurat que mereixen convertir-se en concursants del programa.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Durant la primera jornada, els aspirants cantaran a cappella davant del jurat i s’enfrontaran a dinàmiques de grup i proves de ball per acabar el dia amb només 40 candidats. A la segona jornada es posarà a prova l’habilitat dels aspirants per fer segones veus i harmonies amb els seus companys. Només 25 candidats arribaran a l'última i definitiva jornada, on els concursants hauran de desplegar tot el seu talent defensant un tema amb acompanyament musical i en solitari. Serà aleshores quan el jurat decidirà els 16 concursants oficials de la segona edició d’Eufòria.

A través de les xarxes socials es farà un ampli seguiment de les dues primeres jornades. Al canal oficial de Twitch d’Eufòria, Nadine Romero es posarà al davant de l’stream per explicar tot el que passi al llarg d’aquests dos dies i poder compartir-ho amb tothom que s’hi connecti. Els espectadors que hi estiguin connectats divendres podran votar pels seus preferits. Aquesta votació serà de gran ajuda per als candidats a superar la primera fase del càsting final, tot i que no s’especifica de quina forma. Els directes a Twitch començaran aquest divendres, 13 de gener, a les 10 del matí, i dissabte, 14 de gener, a les 15.30.

L'última i decisiva jornada serà a porta tancada per no revelar qui seran els finalistes. A preguntes de l'ARA, la cadena pública ha assegurat que abans de l'estrena de la nova edició d'Eufòria s'emetrien dos capítols amb els càstings, que serà on es desvelaran els concursants finals.

stats