'Lo de Évole' entona el 'mea culpa' per l'absència de convidades: "Va ser un error descomunal"

El programa de Jordi Évole estrena nova temporada amb Morad com a primer entrevistat

2 min
Jordi Évole a la pesentació de la nova temporada del seu programa

Barcelona"Va ser un error descomunal per part meva. No és assumible que un programa com el nostre tingui només una dona per temporada", reconeixia Jordi Évole en la presentació de la nova entrega de Lo de Évole, que s'estrena demà a La Sexta a les 21.25 hores. El comunicador responia així a les crítiques que va rebre l'espai la temporada passada per la nul·la presència de dones entre els seus convidats. Lo de Évole vol girar full amb una tercera temporada en què les dones, ara sí, tindran un paper important. El presentador, però, nega que es tracti d'una estratègia per compensar. "L'error ja estava fet", assegura.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Entre les cares conegudes que passaran pel programa hi ha la cantant Rosa López, que recentment ha explicat els seus problemes per mantenir-se en la indústria de la música, i la periodista Júlia Otero, que acaba de tornar a la ràdio després de superar el càncer que la va obligar a apartar-se dels micròfons. Aquesta temporada de Lo de Évole també reunirà Penélope Cruz, Maribel Verdú, Ariadna Gil i Miriam Díaz-Aroca, les quatre actrius que donaven vida a les germanes de Belle époque, la pel·lícula amb què Fernando Trueba va guanyar l'Oscar i que enguany compleix trenta anys. Una altra de les convidades del programa serà l'escriptora de novel·les romàntiques Megan Maxwell, pseudònim de María del Carmen Rodríguez del Álamo Lázaro.

Tot i l'aposta per personatges femenins, la temporada arrencarà amb un episodi protagonitzat pel polèmic raper Morad. "Aquest és un programa que m'ha tocat especialment perquè m'ha tocat descobrir una realitat que feia temps que no mirava. Crec que hi ha una realitat mediàtica i una realitat real, un món que no acostumem a mirar, que ens costa més mirar", ha explicat Évole. Per al presentador, el cantant "exemplifica l'èxit de la primera generació d'origen magrebí nascuda a Espanya que ho ha tingut molt difícil però que ha triomfat en llocs als quals els boomers no paren gaire atenció".

El comunicador assegura que en aquesta etapa han volgut deixar una mica de banda les grans figures, amb algunes excepcions, i buscar personalitats menys conegudes però que tinguin coses a dir. "Estem en un moment de molta fragmentació d'audiències i jo no sé on és l'èxit. Posats a no saber-ho, prefereixo mirar en llocs arriscats i atrevits", diu Évole.

stats