Mèdia 09/12/2013

Fabra sobre les protestes pel tancament de Canal 9: "No m'importen els que criden sinó els que pateixen"

Mig centenar de treballadors de Ràdio Televisió Valenciana han protestat de nou en un acte públic del cap del Consell

Acn
1 min
El president valencià Alberto Fabra surt escortat per la policia després de l'acte oficial, enmig de protestes que demanen la seva dimissió. / ACN

ValènciaEl president valencià, Alberto Fabra, ha manifestat aquest dilluns sobre les protestes dels treballadors de Ràdio Televisió Valenciana (RTVV), presents a cada acte que convoca, que no li importen "els que criden sinó els que pateixen i volen fer una Comunitat millor". Fabra s'ha referit a les protestes durant l'acte de presentació de la marca de cítrics Autèntica de Nules a l'Ajuntament de Nules. "Són moments difícils, tots els estem passant, però cadascú de vosaltres ha hagut de prendre decisions, jo sóc la suma de totes les voluntats de tots els valencians i em toca prendre decisions en proporció al que represento i no tingueu cap dubte que ho continuaré fent", ha dit.

Durant el seu discurs, Alberto Fabra ha fet referències al tancament i ha dit que cal prioritzar "el que és fonamental, el que genera activitat econòmica i benestar. Seguirem treballant per distingir-nos d'altres comunitats que han triat altres opcions, perquè per a nosaltres el més important és donar suport a les persones i a la creació d'ocupació".

Mig centenar de treballadors de RTVV han tornat a acompanyar Alberto Fabra en un acte públic entre crits de dimissió.

stats