Mèdia 31/05/2021

Filmin estrena la superproducció alemanya 'Charité: Guerra Fría'

La ficció és la tercera tanda de la sèrie sobre l'hospital berlinès Charité, que ara estarà afectat per la construcció del mur

1 min
Una imatge de 'Charité: Guerra Fría'

BarcelonaFilmin estrena aquest dimarts, en exclusiva a Espanya, la sèrie Charité: Guerra Fría. Aquesta superproducció de la televisió alemanya segueix els foscos dies que va afrontar l'hospital més important d'Europa, la Charité, arran de la construcció del Mur de Berlín. Després de les exitoses Charité, ambientada en el període del guillerminisme alemany del 1888, i Charité en guerra, sota el jou de l'opressió nazi del 1943, Charité: Guerra Fría evoca la crucial etapa de l'aixecament del mur per reflectir un dels moments clau de la història d'Europa. La sèrie revela els descobriments mèdics i els dilemes tant professionals com personals als quals es van veure sotmesos els treballadors de l'hospital, situat en una estratègica zona fronterera entre el Berlín Occidental i l'Oriental.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Concretament, se centra en el Berlín del 1961. La jove doctora Ella Wendt és traslladada a la Charité de Berlín, l'hospital més important d'Europa. Està encantada amb el canvi, ja que veu més a prop l'oportunitat d'avançar en la seva investigació per a la detecció del càncer. Però de la nit al dia es construeix el Mur de Berlín, que converteix la Charité en zona fronterera i causa dramàtiques conseqüències tant per als treballadors de l'hospital com per a la resta de berlinesos. Charité: Guerra Fría està dirigida per Christine Hartmann –coneguda per En el lugar del crimen– i protagonitzada per Nina Gummich –membre de La última palabra–, que dona vida al personatge protagonista. L'antologia Charité és una de les produccions més populars de la televisió alemanya. Aquesta tercera etapa consta de 6 episodis de 50 minuts.

stats