Publicitat
Publicitat

RÀDIO

Entre els afectats hi ha els espais de Sergi Mas, Jordi Duran i Olga Vallejo

La COM fulmina quasi tota la graella

La graella de la COM pateix una sotragada i deixa caure la pràctica totalitat de programes i presentadors. L'emissora municipalista vol donar prioritat als programes fets per les ràdios locals associades.

La COM emprèn un nou model, que es traduirà en l'eliminació de pràcticament tots els programes que ha tingut durant aquesta temporada. Ahir responsables de l'emissora van comunicar a Sergi Mas que prescindien del seu Mas esports . Uns dies abans Ramon Company rebia també la notícia de la fi del Tots x tots , que ocupava la franja de 8 del vespre a 11 de la nit.

Ahir es va saber també que l'emissora deixava de confiar el programa matinal a Jordi Duran. Desapareix també el Sí o sí , presentat per Albert Vico a les 3 de la tarda, tot i que la intenció és seguir comptant amb aquest presentador per a algun altre projecte. Podria continuar també La cuina de Carbó (amb Mireia Carbó, a les 12 del migdia). En canvi, l' Extrarradi, que ocupava la franja de tarda, de 4 a 7, amb Olga Vallejo, cau de la graella. I Ramon Miravitllas, que presentava La nit a quarts de dotze, tampoc no seguirà.

"No podem avançar encara cap dels noms de la temporada que ve, perquè no estan tancats -explicaven a l'ARA fonts de l'emissora-, però sí que podem explicar que la nova graella implicarà més presència dels programes fets a les emissores municipals".

De fet, la programació de l'estiu ja assaja aquest model: la meitat de les hores d'emissió de les cinc setmanes estivals d'enguany (del 30 de juliol al 2 de setembre) estan produïdes per ràdios d'Amposta, Olesa de Montserrat, la Garriga, Vilanova i la Geltrú i així fins a 13 emissores que aporten continguts a la matriu.

La plantilla, pendent

Mentre es configura la graella del curs que ve, la plantilla de COMRàdio viu expectant pel seu futur laboral. Un pla de viabilitat presentat per l'empresa a la Diputació preveu l'eliminació d'un terç dels 250 llocs de treball existents, comptant-hi la Xarxa de Televisions Locals. Aquests dies s'han extingit també diversos contractes de les persones que treballaven a compte de la productora Lavínia. En canvi, alguns treballadors que pertanyen a Antena Local (de Mediapro) han estat renovats, tot i que amb condicions diferents.

Postveritat

Més continguts de

Postveritat
PUBLICITAT
PUBLICITAT