Mèdia 09/09/2014

Dret a l'oblit: Google ja ha retirat gairebé mig milió d'enllaços a Europa

Fins l'1 de setembre han rebut més de 120.000 sol·licituds al Vell Continent. El consell d'assessors del cercador ha debatut aquest dimarts a Madrid els límits de la mesura

Mariona Ferrer I Fornells
1 min
El president executiu de Google, Eric Schmidt, aquest dimarts a la Casa Amèrica de Madrid. EFE

MadridGoogle ja ha retirat gairebé mig milió d'enllaços a Europa, en concret 457.000, des de la sentència del Tribunal de Justícia Europeu que obligava el cercador a reconèixer el dret a l'oblit. Fonts de la direcció de Google, que està de visita a Madrid aquest dimarts, han precisat que han rebut 120.000 sol·licituds des de l'1 de setembre al Vell Continent.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

La direcció de Google ha desembarcat aquest dimarts a Madrid de la mà del comitè independent d'assessors que està recollint informació per interpretar la sentència i fixar les directrius per aplicar-la. Madrid és la primera cita d'una gira europea d'aquest panell de vuit experts en què la companyia vol rebre les impressions dels ciutadans. La cita ha estat oberta i hi han intervingut vuit experts espanyols. Tot i això, només s'han permès tres preguntes del públic als experts de Google.

stats