Mèdia 31/08/2012

La graella de TV3 comença a recuperar la forma

'La Riera', 'Divendres' i 'Els matins' tornen dilluns, però el 'prime time' trigarà més

Albert Castellví Roca
1 min
Dilluns tornen 'La Riera', 'Divendres' i 'Els matins'

BarcelonaL'estiu televisiu ja s'acaba. A partir de dilluns, les graelles aniran recuperant la seva estructura habitual, i en el cas de TV3 ho farà amb algunes novetats i de manera esglaonada, ja que els programes de 'prime time' –com l''APM?', el 'Polònia' o 'El convidat'– no reapareixeran fins després de l'Onze de Setembre.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

L'inici de la temporada regular el marcarà, dilluns a les 8.00 h, el retorn d''Els matins', una temporada més encapçalats per Ariadna Oltra i Helena Garcia Melero. A la tarda arrencarà la quarta temporada de 'La Riera', que després de la inesperada mort de la Isabel en l'últim capítol d'abans de l'estiu promet més emocions fortes amb la incorporació de nous personatges.

I si torna 'La Riera', torna 'Divendres', amb la seva tertúlia setmanal sobre la sèrie. Per quarta temporada, Xavi Coral conduirà el programa des de l'estudi, mentre que Espartac Peran seguirà voltant per Catalunya, començant, la setmana vinent, per Caldes d'Estrac. D'altra banda, 'El gran dictat' abandonarà la franja del migdia i passarà a emetre's al vespre.

Llegiu-ho a l'ARA Premium.

stats