Mèdia 25/01/2021

'Harry Potter' es prepara per fer el salt a la televisió

Segons la revista 'Variety', HBO Max està treballant en el desenvolupament

1 min
'Harry Potter'

Després de Star Wars i el Senyor dels anells, una altra gran saga literària i cinematogràfica es prepara per fer el salt a la petita pantalla. Segons la revista especialitzada Variety, HBO Max està fent els primers passos per adaptar l'univers de Harry Potter en format de sèrie. Els llibres de J.K. Rowling són una de les sagues més populars de tots els temps i els set llibres que la formen han arribat a vendre més de 500 milions de còpies arreu del món. Variety assegura que els executius de la plataforma s'estan reunint amb possibles guionistes per explorar com es podria explotar televisivament els personatges creats per l'autora britànica.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Malgrat que tant Variety com The Hollywood reporter citen fonts pròximes a Warner, l'estudi ha negat a través d'un comunicat que estigui desenvolupant una sèrie per a la seva plataforma. Harry Potter és un dels continguts més preuats de Warner, que controla els drets de la franquícia juntament amb la seva creadora, J.K. Rowling. Tot i la legió de fans que té el mag, en els últims temps la seva creadora ha estat envoltada de polèmica pels seus comentaris en contra de les persones transgènere.

El servei d'HBO Max va començar a operar als Estats Units l'any passat. A Espanya arribarà al mes de febrer, quan la plataforma HBO, que és a la qual tenen accés actualment els usuaris de l'Estat, passi a ser HBO Max. A banda de la possible sèrie de Harry Potter, el servei té preparats diversos projectes que adaptaran les històries de DC Comics.

stats