Mèdia 19/11/2016

‘Homo Zapping’ torna amb un especial per Cap d’Any

José Corbacho no participarà a la reaparició del programa, que s'emetrà a Neox

Ara
1 min
‘Homo Zapping’ torna amb un especial per Cap d’Any

BarcelonaEl programa d’humor Homo Zapping tornarà puntualment a la televisió. Segons ha avançat El Mundo, ho farà el dia 30 de desembre a Neox, com a part de la programació especial de Cap d’Any d’aquesta cadena, que un cop més s’avançarà un dia a les campanades oficials. Homo Zapping, produït per El Terrat, es va emetre a Antena 3 entre el 2003 i el 2007, i es dedicava a parodiar programes de televisió, com si es tractés d’un espai de zàping.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

El programa estava conduït per José Corbacho, però segons ha explicat ell mateix al portal Fórmula TV no participarà en aquest especial. Paco León, actualment vinculat a Mediaset, és probable que també sigui baixa. En canvi, s’espera que hi participin altres actors que formaven part de l’equip, com Yolanda Ramos, Sílvia Abril, Jordi Rios o Fermí Fernández.

Per la seva banda, TVE ha anunciat que Eva González i Santiago Segura presentaran la gala de Cap d’Any de La 1, tot i que no ha revelat encara qui es farà càrrec de les campanades. Abans d’aquest especial, José Mota presentarà l’espai d’humor Operación: And the andaran.

stats