Mèdia 16/12/2021

Ibai Llanós i Piqué presenten Koi, el seu equip d''e-sports'

L'operadora de telecomunicacions Finetwork serà el patrocionador oficial de l'equip

Àngel Català
2 min
Gerard Piqué i Ibai Llanos en una retransmissió a Twitch

15.000 persones es van reunir ahir al Palau Sant Jordi per assistir a la presentació de Koi, l'equip d'e-sports que Ibai Llanos ha fundat amb el suport del jugador del Barça Gerard Piqué, amb qui aquest octubre va organitzar un primer Mundial de globus que es va fer viral. A més dels fans que es van trobar al Palau, l'acte també va ser seguit per 375.000 espectadors que es van connectar al canal oficial de Twitch d'Ibai. En poques hores, la presentació acumulava 4,4 milions de reproduccions.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Els encarregats d'oficiar la gala van ser els mateixos Ibai Llanos i Gerard Piqué, que van sortir a l'escenari a un quart de vuit per començar a explicar al públic com es va cuinar la idea de l'equip i com havien estat tots aquests mesos de treball previ. No va ser fins a tres quarts de vuit quan es va revelar, a través d'un vídeo de presentació en una pantalla gegant, que el nom escollit per representar l'esperit de l'equip és Koi, fent al·lusió a una llegenda japonesa que explica com els peixos que aconseguien nedar riu amunt fins a arribar a la cascada es transformaven en dracs com a recompensa del seu esforç. Sobre el nom, Ibai explica: "Ens agradava molt la història, la d'un peix que neda a contracorrent, contra les normes, i aconsegueix allò que li sembla impossible".

Després d'aquest moment, el futbolista blaugrana i l'streamer van donar pas a la presentació dels seus patrocinadors, entre els quals es troba l'operadora de telecomunicacions Finetwork, que apareix a l'escut de Koi, com passa amb Vodafone Giants o Movistar Riders. Tot seguit, es va anunciar quina seria la vestimenta oficial, qui serien els creadors de contingut i qui formaria part del dia a dia al canal oficial de Twitch de l'equip. Finalment, el plat fort: la presentació de l'equip de League of Legends, més conegut com a LoL. L'equip estarà format per jugadors de diverses nacionalitats: el francès Enzo SLT González, els espanyols Luis Koldo Pérez i Daniel Seaz Binderhofer, el noruec Jorgen Hatrixx Elgaen, i el portuguès Tiago Aziado Rodríguez.

Els integrants de Koi van tenir l'oportunitat de dir les seves primeres paraules i debutar com a equip contra l'actual campió de LoL a Europa i fora de la Lliga Europea, el Karmine Corp, equip francès del qual forma part el famós jugador Rekkles, coronat quatre cops campió d'Europa i finalista mundial. L'equip de Piqué i Llanós va aconseguir la victòria en el seu primer partit, entre piulades i aplaudiments per part d'un públic eufòric.

En tan sols unes hores de vida, KOI ha aconseguit més de 220.000 seguidors al seu compte d'Instagram, més de 300.000 a Twitter i 33.000 al seu canal de Twitch.

stats