Mèdia 30/05/2019

'La que se avecina', investigada per fer publicitat encoberta de joguines sexuals

La Comissió Nacional dels Mercats i la Competència ha obert un expedient contra Mediaset

Ara
1 min
'La que se avecina', investigada per fer publicitat encoberta de joguines sexuals

BarcelonaLa Comissió Nacional dels Mercats i la Competència ha iniciat els tràmits per investigar la sèrie 'La que se avecina' per un possible cas de publicitat encoberta de joguines sexuals. Segons l'organisme, que ha obert un expedient contra Mediaset, la infracció hauria tingut lloc durant l'emissió de l'episodi 'Un aniversario, un peluquín y una reunión de tupper-sex', en el qual la Blanca (Mónica Pérez) organitza una sessió de 'tupper-sex' per a totes les veïnes de Montepinar.

Competència assegura que, segons han detectat en una primera anàlisi, en el capítol es va emetre, sense estar identificada, publicitat que podria ser considerada encoberta d'una empresa de distribució i venda de joguines i productes eròtics, a més d'una marca d'un estimulador de pròstata.

L'organisme assenyala que Mediaset hauria pogut incórrer en un altre cas de publicitat encoberta a través del programa 'Sálvame', on el 23 de gener es van mostrar imatges d'una revista que podrien ser enteses com un anunci de la publicació. Competència recorda que tant el cas de 'La que se avecina' com el de 'Sálvame' poden ser considerades infraccions greus que podrien suposar multes d'entre 100.001 i 500.000 euros per expedient.

stats