Mèdia 04/06/2018

Jaume Collet-Serra i Mediapro preparen una sèrie criminal ambientada a Eivissa

La ficció se centra en la desaparició d'una dona a l'illa

Ara
1 min
Jaume Collet-Serra a la presentació del film 'Una noche para sobrevivir' / WIKIPÈDIA

BarcelonaMediapro continua ampliant el catàleg de sèries amb un nou projecte que l'unirà al director Jaume Collet-Serra i la productora francesa Federation Entertainment, segons ha anunciat la publicació nord-americana 'Variety'.

La incursió televisiva de Collet-Serra –anteriorment ha dirigit capítols de 'The river' i 'Reverie'– és un drama policial ambientat a Eivissa, on desapareix una dona. Un misteriós home nord-americà s'infiltrarà en el món criminal de l'illa per trobar els responsables de la desaparició.

Segons explica 'Variety', el projecte va néixer a Mediapro fa uns anys, però no va ser fins a l'entrada de Federation Entertainment l'estiu passat que s'ha pogut tirar endavant. La sèrie, que tindrà vuit episodis, comptarà amb el guionista Ryan Engle, que ja va treballar amb Collet-Serra en una de les seves pel·lícules de més èxit, 'Non-stop'.

Mediapro ha optat per aliar-se amb grans noms del món cinematogràfic i televisiu per bastir la seva oferta de sèries. Actualment, la productora de Jaume Roures treballa amb David Simon a 'A dry run', una drama sobre la Guerra Civil Espanyola i els brigadistes nord-americans que hi van lluitar.

stats