Mèdia 13/03/2021

Jesús Vázquez presentarà 'Top star: cuánto vale tu voz', el nou 'talent' de Mediaset

Els concursants seran cantants professionals, tant famosos com anònims

A.P.
1 min
Jesús Vázquez és el presentador estrella de Mediaset

Jesús Vázquez és un dels rostres de referència de Mediaset des de fa anys, i el grup ha tornat a demostrar la seva confiança en ell donant-li un nou espai, Top star: cuánto vale tu voz? Es tracta d'un nou talent show en què els concursants seran cantants professionals, tant coneguts com anònims. L'objectiu és que un d'ells sigui triat pel públic com el top star.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Segons ha avançat Mediaset, a banda de Vázquez també participaran en el programa tres figures destacades del món de la música i l'espectacle. Aquestes tres persones actuaran com a mecenes i donaran suport a aquells concursants que més els agradin. Després de cada una de les actuacions, es farà una mena de subhasta en què els mecenes hauran de demostrar fins a quin punt volen donar suport a cada concursant.

Aquest és el segon format que creen conjuntament Mediaset i la productora Fremantle. El primer va ser Adivina qué hago esta noche, emès per Cuatro i seleccionat per la consultora francesa The Wit com un dels formats interessants del MIPTV 2019, la trobada més important del sector audiovisual.

stats